Igår åt vi heta räkor. Denna rätt kan man göra på hur många sätt som helst... Jag har ett minne av när Maria bjöd mig på detta i Karlstad... Då var det ett viktväktar-recept, men det var det inte igår..
Jag tog vad vi hade hemma... Och eftersom han jag bor med är "allergisk" mot vitlök så hoppade jag över det.
Heta Räkor
Purjolök
Paprika
Champinjoner
Curry
Cayennepeppar
Salt
Peppar
Grädde
(Squash och vitlök är jätte gott i....)
Fräs grönsakerna tillsammans med kryddorna. Skall bli mjuka men inte brända..
Tillsätt sen grädde och låt puttra. Smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor.
Tillsätt räkorna det sista.
Servera med ris eller pasta! Jag föredrar ris men det var tyvärr slut här hemma...
Smaklig spis!!
//Sara
Har du skalat räkorna för hand eller är det burkräkor? ser vädigt gott ut.
SvaraRaderasara svarar.... på burk... men inte de billigaste....:)
SvaraRadera