söndag 16 januari 2011

Oxfilé med parmesangratinerad bakpotatis

God söndag!

Igår började vi eftermiddagen med att kolla på handbollen. Vi hade dukat upp med grönsaker, dipp, chips och dricka!



Senare blev det oxfilé med parmesangratinerad bakpotatis.

1. Dela bakpotatisen och kör in i ugnen. Ca 200 gr i 45 min

2. När de är klara "gröper" man ur potatisen ur skalet och gör mos. Mos med smör, salt, peppar, mjölk och massor med riven parmesanost. Sen lägger man tillbaka moset och strör på ytterligare parmesanost innan man kör in det en sista sväng i ugnen för att få lite färg.


3. Under tiden gör sallad och stek köttet


4. Enkelt, lite lyxigt och festligt!



Smaklig måltid!!!

Trevlig söndag!!

//Sara

2 kommentarer:

  1. Såg hur gott o festligt ut som helst! Måste bara prova! //Stina

    SvaraRadera
  2. stina det tycker jag du ska göra! :)

    SvaraRadera